Blogg om ätstörningar

Hanna Österberg Kihlander som var här på skolan i förra veckan har en mycket intressant blogg där hon vid sidan om sina föreläsningar skriver om ätstörningar och vad man skall tänka på, både som ung tjej eller kille och som anhörig. Inte för att ätstörningar på något sätt är en företeelse bland ungdomar, men det finns en överrepresentation i denna ålder. Bloggen heter Kamp varje dag.

På biblioteket har vi Hanna Österberg Kihlanders bok Varje dag har vi en liten tävling. Hon tipsade också om boken Ät allt! Hellre nästan rätt en exakt fel, av Gisela van der Ster Wallin (vilket krångligt namn!) och Anna-Carin E Lindskog. Den boken finns på stadsbiblioteket och vi tänker köpa in den hit till oss också.

Boken Normal och fin av Caroline Eriksson finns på stadsbiblioteket - vi har försökt få tag på den för att ha i vårt bibliotek, men boken säljs tyvärr inte längre. Vi får vänta och se vad förlaget har att säga. Den sista boken som Hanna tipsade om var boken Innanför av Jan Nordström - den har vi på hyllan Lyrikhyllan Hc.03.

1 kommentar:

  1. Åh så glad jag blir av att höra att ni tagit in böckerna!

    SvaraRadera