Gör projektarbete om vatten och vinn ett internationell pris

Det här saxar jag från Stockholm international water institutes webbplats:
"Vill du vara med och påverka framtiden? Genom att göra ett projektarbete om vatten kan du använda din kreativa förmåga att informera om och finna lösningen på ett aktuellt vattenproblem och samtidigt vara med och tävla om Svenska Juniorvattenpriset.
För att kunna delta i tävlingen om Svenska Juniorvattenpriset krävs att projektet handlar om vatten, har en vetenskapligt grund och bidrar till en förbättrad levnadsmiljö. Du kan tävla ensam eller i grupp på högst tre personer. [...]

Sista inlämningsdag för projektet är den 15 april för 2011 och i början av maj meddelas vilka tävlande som gått vidare till final.Finalen hålls sedan en helg i maj då finalisterna får komma till Stockholm och göra en utställning som på ett attraktivt och informativt sätt presenterar projektarbetet för jury och allmänhet. Juryn intervjuar även samtliga tävlande.

Helgen avslutas med en prisceremoni där vinnaren tillkännages. Priset är en glasskulptur, 30 000 kronor som delas lika mellan vinnare och dennes skola, samt en plats i den internationella finalen Stockholm Junior Water Prize. Stiftelsen Stockholm Water Foundation står för resa, kost, logi och sociala evenemang under finalhelgen."

Anmäler sig gör man i januari, detaljerna om vad som måste presteras finns på Stockholm international water institutes webbplats. Vill ni ha inspiration till projektidéer inom så vitt spridda ämnen som samhällskunskap, naturkunskap, geografi, historia, biologi, kemi, matematik och estetik finns detta här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar