Fortsättningen på flera populära bokserier

Idag vill jag gärna tipsa om fortsättningarna på några av de mest populära bokserierna på vårt bibliotek. Böckerna har precis lagts in, så ni hittar dem på nyhetshyllan!

Det mörka tornet av Stephen King är den sjunde boken i fantasybokserien med samma namn. Själv har jag bara läst den första boken, men förstår varför boken har blivit så eftertraktad över hela världen. Den här boken summerar allt och det blir därför det sista vi får se av Revolvermannen och alla de andra.

Löftet av Richelle Mead är den fjärde delen i serien om Vampire academy. Vampyrer är alltså fokus här och genom att den utspelar sig på en skola har den många liknande drag med Harry Potter.

Svart ängel av P.C. Cast och Kristin Cast är den fjärde delen i serien House of night, även detta en vampyrserie som blivit hett efterlängtad, mest då böckerna är så långt man kan komma från blodfattigt...

DVD-filmer har vi dessutom många av och nu har vi även filmerna The day the earth stood still, The boat that rocked och Patch Adams. Dessa nyheter ställer vi på DVD-hyllan direkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar