Jag är nummer 4 - vinn biobiljetter!

Den 25 mars kommer filmen I am number 4 på bion i Ulricehamn. Det är en science fiction-thriller som handlar om nio ungdomar som skyddas av en kraft som dock har ett fel - om ungdomarna dödas i exakt rätt ordning så är de inte skyddade. Tre av dem har nu dödats och nummer 4 står på tur. Filmen grundar sig på en bok av Pitaccus Lore och den boken har vi på originalspråket engelska. Perfekt läsning för er som vill en actionspäckad thriller med lite övernaturliga inslag (en action-thriller-harrypotter, skulle man kunna säga om man vill). Titta på trailern här nedan!

Vill ni vinna en biobiljett till filmen? Biobiljetten kan ni välja att använda till annan valfri film om ni hellre vill det. Ni kan vinna biobiljetter och presentkort på böcker (precis som Sara gjorde i december) om ni gör en av följande saker (varje inskickad uppgift ger en chans att vinna) och gör detta senast den 16 mars (tävlingen gäller självfallet enbart för Tingsholmsgymnasiets elever & personal):
  1. Skriv en recension av en bok eller en film på 50-150 ord. Recensionen kommer att användas på bloggen och i bibliotekets övriga verksamhet.
  2. Gissa hur många böcker som vi sammanlagt har på hyllan för engelsk skönlitteratur (inkluderat det som är utlånat). Datumet som vi räknar böckerna är den 15 mars.
Presentation av vinnarna kommer att ske den 17 mars - exakt tid meddelas senare. Se till nu att engagera er - vinsterna kan bli riktigt stora!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar