Vinnarna i tävlingen!

Samma personer deltog i denna tävling som vid den förra tävlingen och självfallet får alla priser även denna gång. Då det tyvärr är få deltagande i tävlingarna tar vi gärna emot tips på hur vi skall göra för att fler skall vilja vara med och tävla om sköna priser!

De som vunnit i mars månads tävling är:

Angelika Johansson
Bidrog med recensionen av Törst av Richelle Mead. Hon gissade även på antalet böcker placerade på engelskahyllan, men gissade på ett alldeles för litet antal. Recensionen var dock välskriven och intressant.
Angelika vinner, för sin recension:
- boken Ordets makt och vanmakt av Jan Guillou, värt 80 kr
- ett presentkort på två biobiljetter, värt ca 200 kr
- ett presentkort på böcker, värt 100 kr
Grace Heinin
Bidrog med recensionen av En gesihas memoarer av Arthur Golden. Hon gissade även på att antalet böcker placerade på engelskahyllan är 698 stycken och hon var därför den som kom närmast (rätt antal är 752) - undrar om hon räknat alla böcker som hon hittade i hyllan, för det var ju riktigt bra gissat annars!?!
Grace vinner, för sin gissning om antalet böcker:
- boken 1222 över havet av Anne Holt, värt 80 kr
- ett presentkort på två biobiljetter, värt ca 200 kr
- ett presentkort på böcker, värt 100 kr
Sara vinner, för sin recension:
- ett presentkort på böcker, värt 100 kr
Stort tack till er som deltagit och grattis till priserna!

Uppdraget i denna tävling var att göra något av följande:
- Skriv en recension av en bok eller en film på 50-150 ord. Recensionen kommer att användas på bloggen och i bibliotekets övriga verksamhet.
- Gissa hur många böcker som finns på hyllan för engelsk skönlitteratur (både det som finns inne och det som är utlånat). Datumet som vi på biblioteket räknar böckerna är den 15 mars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar