Stort grattis till Cesign UF och Necessary UF

Vi har från Tingsholmsgymnasiet fått två förstapristagare på UF-mässan och flera som fått ärofyllda andra- och tredjeplatser. Ett stort grattis till alla, både nominerade och pristagare!

Bästa UF-företag Cesign UF vann förstapriset! Necessary UF kom på andra plats!


Bästa vara

Bland de nominerade fanns Hotcase UF, Cesign UF och Necessary UF.

Cesign UF vann förstapriset med motiveringen "Med ett starkt konceptuellt tänk har dessa entreprenörer tagit fram en serie av produkter som är både funktionella och moderiktiga till en bred målgrupp."

Necessary UF kom på tredje plats med motiveringen: "Med snygg design och smart funktionalitet är denna återvinningsprodukt lämpad för alla hem och den som är på resande fot."


Miljöpriset

Bland de nominerade fanns Necessary UF som också fick förstapriset med motiveringen ”Genom engagemang och kunskap om hela produktionskedjan når man ut med retsloppsbudskap till en bred grupp”.


Bästa säljare

Hanna Johansson från Hotcase UF var nominerad (vi minns ju att hon fick priset som Tingsholmsgymnasiets bästa UF-säljare för en månad sedan) och hon kom nu på andraplats med motiveringen: "Säljaren ställde smarta frågor som ledde in kunden på produkten. Genom fakta och bra behovsanalys fångades kundens intresse. En styrka i samtalet var säljarens positiva energi och härliga engagemang som fick kunden att handla."


Bästa webb

Bland de nominerade fanns Cesign UF och Change Over UF.

På andra plats, efter Sunshine UF från Tranemo, kom Cesign UF med omdömet ”Ett starkt helhetsintryck, en tydlig röd tråd och en snyggt integrerad webshop”.


Bästa innovation

Bland de nominerade fanns Eez Bag UF och Sock-er UF.

På andra plats: Eez Bag UF med motiveringen ”Företaget har utvekclat befintlig produkt till något som underlättar för användaren att ta sig från en plats till en annan”.

På tredje plats: Sock-er UF med motiveringen ”En smart lösning för den tankspridde och miljömedvetne fotbollsspelaren”. Se alla nomineringar och priser på MyNewsDesk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar