Ylva hade bästa idén! (Dessutom: Pris till två elever till!)

Ylva Jerner i ES10 vann vår senaste tävling (den där man fick tipsa oss om bra tävlingsförslag) och hon vann den med följande idé:

Här får du chans att använda din fantasi... Den stora och mystiska frågan, ännu helt obesvarad: Hur uppkom Tingsholm? Skriv en berättelse om hur Tingsholmsgymnasiet bildades, byggdes och uppkom. Den mest fantasifulla och roliga berättelsen vinner. 
Det här måste vi verkligen genomföra under våren, så om ni släpper loss er fantasi under jullovet så kan ni redan nu börja skicka in era förslag - självklart deltar ni då i den kommande tävlingen! Ylva vinner en biobiljett som tack för det goda tipset!

Dessutom: Vi känner oss extra generösa nu i juletider och ville verkligen premiera en elev som på något sätt varit positivt inflytande på vår skola för att fler skall läsa böcker och på andra sätt använda biblioteket. Det fanns många personer att välja på, men vårt val föll till sist på två elever som särskilt utmärkt sig för oss. Dessa två elever får också varsin biobiljett att njuta av nu under juluppehållet. Ett stort grattis till Josephine Bergqvist i IM11 och till Hanna Karlsson i SP09!

Priserna delas ut idag på klassernas egna avslutningar - om eleverna inte är där så är det tyvärr svårt för oss att behålla biljetterna till efter jullovet (de gäller nämligen bara en begränsad period).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar