Viktigt att tänka på framöver

Nedanstående lista kan kompletteras under veckorna som kommer. 

Glöm inte att låna böcker nu inför sommarlovet - det är generellt sommarlån på alla böcker sedan en tid, så se till att bunkra upp inför sommarledigheten!

Vecka 23 (4-8/6)
  • Glöm inte att lämna tillbaka era böcker innan skolan slutar. Om ni behöver miniräknare eller annat till hösten så lånar ni bara om dem, antingen själv via vår katalog eller om ni pratar med Carin eller Peter.
  • Ni som har fjärrlån måste lämna tillbaka alla fjärrlån nu - ni har fått e-brev om detta. Inga fjärrlån från oss kan förnyas över sommaren. 
Vecka 24 (11-15/6)
  • Öppna föreläsningar på fredagen om Library press display och om Twitter - läs mer på http://bit.ly/tg-oppna
Sommarlovet
Biblioteket är öppet de flesta dagar från 8-16, men vi har stängt hela juli. Ring när ni kommer, om det är så att entrédörrarna inte är öppna, tel 0321-595465 / 595165. Vi öppnar igen den 10 augusti. Har du böcker som skall lämnas tillbaka kan du göra detta på alla bibliotek i kommunen. 

Vecka 32 (6-10/8)
Vecka 33 (13-17/8)
  • Peter är föräldraledig augusti-mars på 75% och kommer att jobba på måndagar. Ersättare under annan tid är gymnasiebibliotekarie Emma Sidenvik. 
  • Första skoldagen (onsdagen) är biblioteket stängt för utlåning av datorer till alla nya ettor!
  • Har ni under sommaren fått besked om att ni har reserverade böcker att hämta ut hos oss skall dessa hämtas senast torsdagen den 16 augusti, därefter lämnas de till andra låntagare. I enstaka fall, vid speciellt populära böcker, kan det hända att vi redan varit tvungna att skicka boken vidare - prata med oss så kan vi prioritera upp er i kön isåfall. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar