Tävlingar i bibblan

Middle Earth Quiz

Nu när det inte är ens en månad kvar till The Hobbit har biopremiär uppmärksammar vi denna länge efterlängtade film med att göra ett quiz om Middle Earth. Förstapris är två biobiljetter och x antal andrapristagare kommer att få varsin biobiljett. Det gäller helt enkelt att få flest rätt på de 20 frågorna och det är dessutom helt okej att kolla upp svaren på Internet. Om flera personer ligger i topp kommer vinnaren att lottas ut. Det ska även nämnas att biobiljetterna är "öppna" vilket innebär att man inte måste använda dem till The Hobbit. Det går att använda dem till vilken film som helst. Både elever och personal är välkomna att delta. Quizet är öppet till och med söndagen den 9:e december. Lycka till!

Quizet hittar ni här:

Vinnare i Bokquizet

Grattis till Linus Edman, IN11, som vann presentkort på 200kr på Bokia här i Ulricehamn och Eddie Fridlund, IN11, som vann presentkort på 100kr.

Bokquiz

Nu kommer nästa quiz och den här gången handlar det om böcker. Om du vinner får du ett presentkort på 200kr på Bokia här i Ulricehamn och om du kommer 2:a får du 100kr av samma sak. Precis som förra gången är det tillåtet att leta efter svaren på Internet. Om flera personer har lika många rätt i toppen kommer priserna att lottas ut. Quizet kommer att vara igång till och med söndagen den 4:e november (sista dagen på höstlovet). Lycka till!

Quizet hittar du här:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDgxdTc1MlVFUERCc2hON3lHZW9vcWc6MQ

Vinnare i Filmquizet:

Ett stort grattis till Sofia Nilsson, Op10, som vann de två biobiljetterna!

Och de rätta svaren hittar ni här:
https://docs.google.com/document/pub?id=1Z8s31sCmGwDjkudYeizsTm6SxxjGeDtwHL7FPY1tIDQ

Filmquiz


Vinn två biobiljetter som fungerar både här i Ulricehamn, i Borås eller vilken SF-biograf som helst. Allt du behöver göra är att svara på dessa 20 frågor om film och få flest rätt. Frågorna handlar om allt från äldre klassiker till dagens filmer. Och kan du inte svaret sedan innan så går det att hitta på Internet. Quizet är igång september ut och svaren publiceras här på bloggen i början av oktober tillsammans med vinnaren. Om flera personer har flest rätt kommer vinnaren att lottas.

Quizet hittar du här:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvdGFxSnpKM3ItdHZTcFNmN1RQMnc6MQ


Lycka till!

____________________________________________________________

  Vinn biljetter till bokmässan i Göteborg!

Nu kan du som är under 20 år (september ut) vinna inträdesbiljetter till årets bokmässa i Göteborg. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till mig (emma.sidenvik@ulricehamn.se) där du skriver ditt namn, klass och svarar på frågan:

Vad är det för tema på årets bokmässa?

Vinnarna lottas ut och meddelas sedan via mail. Observera dock att det endast är inträdesbiljett man vinner. Resan till och från Göteborg och andra eventuella kostnader får man stå för själv.

____________________________________________________________
Vill ni vinna biobiljetter och presentkort på böcker? Delta då i någon av bibliotekets tävlingar som kommer med jämna mellanrum. Tävlingarna gäller självfallet enbart för Tingsholmsgymnasiets elever & personal.
Se till att engagera er - vinsterna kan bli riktigt stora!

Tidigare tävlingar: 2010: December | 2011: Mars | Maj | September | Oktober | November | December | 2012: Mars(+) | September